Opskrifter til konditori Småkager

Kryddersmåkage med pistacie og appelsin

Kryddersmåkage med pistacie og appelsin
50 stk.

ingredienser

  • 110 g smør
  • 60 g brun farin
  • 50 g marcipan
  • 100 g hvedemel
  • 25 g mandelmel
  • 3 g stødt kardemomme
  • 2 g stødt ingefær
  • 2 g kanel
  • 90 g hakket kandiseret appelsinskal
  • 60 g pistaciekerner

Fremgangsmåde

Bland alt, undtagen pistacierne og appelsinskal.

Hak pistacienødder og bland dem i småkagedejen, sammen med den hakkede appelsinskal.

Rul en pølse af dejen, så den har en diameter på ca. 4 cm.

Frys dejen, inden du skærer skiver à en 1/2 cm størrelse.

Skiverne lægges på bageplader og bages i ca. 10-12 min, ved 170°C.