Aktuelt

  • Sol over Gudhjems dessertkonkurrencen 2023

    Sol over Gudhjems dessert-konkurrencen 2023

    Traditionen tro var Dansukker igen i år en del af Sol over Gudhjems dessertkonkurrence.
    I råvarekurven var vores danske produkter; Flormelis, Brun Farin og Sukker.

    Vinderne blev team 3 bestående af: Claus Henriksen, Køkkenchef og ejer Mota.
    Tor Stubbe – “Chokolademand”, nr. 5 til World Chocolate Master og tidl. El Celler Can Roca.

    Pre dessert: Østers/rabarbersorbet, krystalliseret chokolade infuseret med østersskaller og tang sammen med La Reserva de tierra fra Cuba.

    Dessert: Yoghurt parfait på Unika 14 med chokolade Whole chokoladegrene, dejlige skiveskårede marinerede bornholmske jordbær. Te infuseret på jordbær og urter med lun æggesnaps med Bornholmsk brændevin.

  • Dansukker & Sol over Gudhjem

    Sol over Gudhjem er Danmarks største kokkekonkurrence, som hvert år afholdes i Gudhjem på Bornholm. Der er stor Fokus på gode danske råvarer, derfor har det været naturligt for os at sponsorere dessertkonkurrencen de seneste 3 år.

    Vores sortiment af dansk økologisk roesukker, produceret på Lolland Falster, har de seneste år været at finde i råvarekurven.

  • Vores fineste sukker

    Lokaldyrket ØKO Sukker

    Vi er glade for at kunne præsentere en række økologiske produkter fremstillet af lokalt dyrkede sukkerroer. Blandt andet ØKO sukker, ØKO Flomelis og ØKO Brun Farin alle tre produceret af roer dyrket på danske og svenske marker.

    Det økologiske sortiment inkluderer også ØKO syltesukker 500 g. Vores ØKO syltesukker har fået en ny og forbedret opskrift, der nu giver både en mindre sød syltetøj, men også en bedre og fastere konsistens. Både ØKO Syltesukker og ØKO Sirup er fremstillet af europæiske økologiske Sukkeroer.