
Dessertkonkurrencen 2025 – Det søde køkken i rampelyset
Dansukker var stolt sponsor af årets dessertkonkurrence, hvor fire hold bestående af nogle af Nordens mest talentfulde kokke og konditorer dystede om den prestigefyldte desserttitel. Deltagerne skulle kreere både en pre-dessert baseret på en Mystery Box og en hoveddessert med kendte ingredienser – alt sammen med fokus på teknik, kreativitet og smag.
Dansukkers brun farin, mørk muscovadosukker og rørsukker var blandt de ingredienser, deltagerne kunne vælge at arbejde med i deres kreationer.
Vinderne af Dessertkonkurrencen 2025 blev:
Artur Kazaritski & Freja Krarup
(Geranium & Hotel d’Angleterre)
Deltagende hold:
• Claus Henriksen & Gunnar Karl Gislason (Mota & Dill)
• Dak Wichangoen & Rene Mammen (Kiin Kiin & Substans)
• Andreas Tancula Møller & Sandra Kjeldsen (Admiral Hotel)
• Artur Kazaritski & Freja Krarup (Geranium & Hotel d’Angleterre)
Dommerpanelet bestod af:
• Anne Bruun (Nordlandet)
• Jesper Koch (Alsik Hotel)
• Jakob de Neergaard (tidl. Marchal)
• Kenneth Toft-Hansen (Bocuse d’Or-vinder)
Konkurrencen markerede en ny æra for dessertfaget i dansk gastronomi og satte fokus på det søde køkkens betydning i den kulinariske verden.