Opskrifter til konditori • Småkager
Apelsinsnitter med ingefær og mørk chokolade
Der bliver mellem 60-70 stykker alt efter hvor brede de skæres.
ingredienser
- 150 g smør
- 150 g Økologisk Brun Farin
- 1 ½ tsk natron
- 5 g bagepulver
- 3 g stødt ingefær
- Revet appelsinskal fra 2 økologiske appelsiner
- 225 g hvedemel
- 6 ½ spsk Økologisk Mørkebrun Sirup
- 1 knsp salt
Fremgangsmåde
Bland det hele sammen med en dejspade. Del dejen i seks klumper og rul ud i lige lange stænger.
Læg dem på en bageplade med papir, og tryk dem let flade. Dejen vil flyde ud, så giv dem god plads.
De bages i 10-12 min på omkring 175ºC.
Når de tages ud af ovnen, skal de skæres ud i snitter med det samme.
De afkølede småkager dyppes i tempereret mørk chokolade.