Opskrifter til konditori Småkager

Apelsinsnitter med ingefær og mørk chokolade

Der bliver mellem 60-70 stykker alt efter hvor brede de skæres.

ingredienser

  • 150 g smør
  • 150 g Økologisk Brun Farin
  • 1 ½ tsk natron
  • 5 g bagepulver
  • 3 g stødt ingefær
  • Revet appelsinskal fra 2 økologiske appelsiner
  • 225 g hvedemel
  • 6 ½ spsk Økologisk Mørkebrun Sirup
  • 1 knsp salt

Fremgangsmåde

Bland det hele sammen med en dejspade. Del dejen i seks klumper og rul ud i lige lange stænger.
Læg dem på en bageplade med papir, og tryk dem let flade. Dejen vil flyde ud, så giv dem god plads.
De bages i 10-12 min på omkring 175ºC.
Når de tages ud af ovnen, skal de skæres ud i snitter med det samme.
De afkølede småkager dyppes i tempereret mørk chokolade.