ingredienser

Dej

  • 500 g sødmælk
  • 50 g gær
  • 1 æg
  • 1000 g hvedemel
  • 185 g Hvid Sirup
  • 10 g kardemomme
  • 150 g smør

Remonce

  • 200 g Brun Farin
  • 200 g marcipan
  • 200 g blødt smør
  • 20 g kanel

Chokoladesmør

  • 280 g fløde
  • 36 g Gul Sirup
  • 32 g Glukosesirup
  • 4 g fint salt
  • 256 g mørk chokolade 70%
  • 48 g smør
  • 120 g praline (kan udelukkes)

Fremgangsmåde

Dej

Opløs gæren i mælken sammen med ægget.

Bland resten af ingredienserne i til dejen har samlet sig.

Sæt dejen på køl natten over.

Remonce

Bland alle ingredienserne sammen til en ensartet masse.

Chokoladesmør

Varm fløde, gul sirup, glukosesirup, salt og eventuellt praline.

Hæld det over chokoladen og blend smør i.

Rul dejen tynd, smør remonce oven på hele dejen og smør derefter chokoladesmør oven på.
Tag siderne af dejen ind til midten så de overlapper hinanden.
Skær dejen i ca. 2 cm brede strimler, sno dejen og kom den i forme.
Lad dem hæve til dobbelt størrelse.

Drys kakaonibs og svensk pärlsukker oven på snurrene.
Bag dem ved 160°C i 15 min.