Opskrifter til konditori • Søde brød
Chokoladesnurre
ingredienser
Dej
- 500 g sødmælk
- 50 g gær
- 1 æg
- 1000 g hvedemel
- 185 g Hvid Sirup
- 10 g kardemomme
- 150 g smør
Remonce
- 200 g Brun Farin
- 200 g marcipan
- 200 g blødt smør
- 20 g kanel
Chokoladesmør
- 280 g fløde
- 36 g Gul Sirup
- 32 g Glukosesirup
- 4 g fint salt
- 256 g mørk chokolade 70%
- 48 g smør
- 120 g praline (kan udelukkes)
Fremgangsmåde
Dej
Opløs gæren i mælken sammen med ægget.
Bland resten af ingredienserne i til dejen har samlet sig.
Sæt dejen på køl natten over.
Remonce
Bland alle ingredienserne sammen til en ensartet masse.
Chokoladesmør
Varm fløde, gul sirup, glukosesirup, salt og eventuellt praline.
Hæld det over chokoladen og blend smør i.
Rul dejen tynd, smør remonce oven på hele dejen og smør derefter chokoladesmør oven på.
Tag siderne af dejen ind til midten så de overlapper hinanden.
Skær dejen i ca. 2 cm brede strimler, sno dejen og kom den i forme.
Lad dem hæve til dobbelt størrelse.
Drys kakaonibs og svensk pärlsukker oven på snurrene.
Bag dem ved 160°C i 15 min.