Opskrifter til konditori Brød

Franskbrød med maltsirup

ingredienser

  • 1000 g vand
  • 1800 g kvalitetshvedemel med højt proteinindhold
  • 75 g maltsirup
  • 80 g gær
  • 30 g rapsolie
  • 25 g salt
  • Dekoration: 100 g blandede birkes

Fremgangsmåde

Arbejdsbeskrivelse

Dejtemperatur 27 °C

Forarbejdning af dejen 2 + 4 min

Forhævning 15 min

Hævning ca. 60 min

Dampning 25 sek

Herefter udluftning

Bagning

Indsætningstemperatur 240° C

Bagetemperatur 210° C

Bagetid individuelle brød ca. 25 min

Opslåning

Vej stykker a 400 g af, ælt dem, og form dem til brød. Spray brødene med vand, og dyp dem i birkes. Sæt dem på en bageplade, og snit dem hurtigt.