Opskrifter til konditori Søde brød

Solbær- og kanelstang

3 stænger

ingredienser

Bløddej

  • 250 g vand
  • 625 g mel
  • 50 g æg
  • 75 g smør
  • 5 g salt
  • 63 g hvidt sukker
  • 34 g gær

Remonce med kanel

  • 100 g marcipan
  • 100 g hvidt sukker
  • 100 g smør
  • 12 g kanel
  • ½ appelsin saft
  • Lidt appelsin skal
  • 40 g mel

Remonce med solbær

  • 100 g marcipan
  • 60 g hvidt sukker
  • 100 g smør
  • 85 g solbærpure
  • 40 g mel
  • Marcipan og sukker røres sammen og smørets tilsættes. Så tilsættes solbærpureen og til sidst mel.

Frosting

  • smørcreme
  • 100 g smør
  • 75 flormelis
  • 28 g blommer pasteuriseret
  • 4 g vaniljesukker

Hvid glasur

  • 100 g flormelis og lidt vand

Pynt

  • 100 g smørcreme
  • 100 g hvid glasur
  • 50 g solbærpure
  • 50 g Philidelphiaost ( Kan også laves uden solbær. Så skal der bare bruges 100 g Philidelphia)

Fremgangsmåde

Bløddej

Gær opløses i vandet og æg og så tilsættes resten og det køres 4 min i langsomt tempo og 4 min i hurtigt tempo.

Remonce med kanel

Marcipan og sukker køres sammen, så tilsættes sukkeret og kanelen. Appelsin saft og skal kommes i og til sidst mel.

Remonce med solbær

Marcipan og sukker røres sammen og smørets tilsættes. Så tilsættes solbærpureen og til sidst mel.

Frosting

Flormelis, blommer og vanilje piskes op. Smør piskes luftig for sig selv og de 2 blandes.

Dekortaion

Det hele røres luftigt.

Saml bagværk

Rul dejen til ca. 2,5 mm og del den i 3 lige store stykker. Smør et tyndt lag remonce på (brug begge slags remonce, kan også laves med kun en af varianterne).
Rul til en "pølse", skær ridser i (næsten helt igennem) - placer hver dejstykke skiftevis til højre og venstre. Lad hæve i 1 - 1 ½ time. Pensle med æg og bag ved 210 ° C, ca. 10 min.

Pynt med glasur.