Opskrifter til storkøkken • Desserter & konfektyre
Barer med chokoladeovertræk
Cirka 20-25 stykker
ingredienser
Barer
- 60 g mandler
- 60 g hasselnødder
- 200 g saltede peanuts
- 25 g smør
- 200 g Dansukker Lys Sirup
- 70 g sesamfrø
- 35 g kokosmel
Chokoladeovertræk
- 200 g chokolade
- 50 g smør
Pynt
- Hakkede nødder
Fremgangsmåde
Sæt ovnen på 150 °C.
Hak nødderne i en foodprocessor. Smelt smørret, og rør nøddeblandingen i.
Bland resten af ingredienserne i, og rør til en tyk masse.
Hæld dejen ud i en form, cirka 24 x 30 cm, med bagepapir.
Bag midt i ovnen i 20-25 minutter. Lad køle af.
Smelt chokoladen og smørret over vandbad imens.
Smør chokoladeblandingen på nøddebunden, og drys hakkede nødder på. Stil dem i køleskabet.
Skær til små barer.