Opskrifter til storkøkken Desserter & konfektyre

Barer med chokoladeovertræk

Barer med chokoladeovertræk
Cirka 20-25 stykker

ingredienser

Barer

  • 60 g mandler
  • 60 g hasselnødder
  • 200 g saltede peanuts
  • 25 g smør
  • 200 g Dansukker Lys Sirup
  • 70 g sesamfrø
  • 35 g kokosmel

Chokoladeovertræk

  • 200 g chokolade
  • 50 g smør

Pynt

  • Hakkede nødder

Fremgangsmåde

  1. Sæt ovnen på 150 °C.

  2. Hak nødderne i en foodprocessor. Smelt smørret, og rør nøddeblandingen i.

  3. Bland resten af ingredienserne i, og rør til en tyk masse.

  4. Hæld dejen ud i en form, cirka 24 x 30 cm, med bagepapir.

  5. Bag midt i ovnen i 20-25 minutter. Lad køle af.

  6. Smelt chokoladen og smørret over vandbad imens.

  7. Smør chokoladeblandingen på nøddebunden, og drys hakkede nødder på. Stil dem i køleskabet.

  8. Skær til små barer.