ingredienser

Kage

  • 240 g hvedemel
  • 50 g smør
  • 250 g Dansukker Sukker
  • 4 æg
  • 200 ml mælk
  • 15 g bagepulver
  • 10 g vaniljesukker

Fyld

  • 125 g smør
  • 100 g kokosmel
  • 190 g Dansukker Brun Farin
  • 50 ml mælk

Fremgangsmåde

  1. Æg og sukker piskes sammen. Mel, vaniljesukker og bagepulver blandes og vendes i. Bring mælk og smør i kog, afkøles og blandes i. Hæld dejen i en smurt, meldrysset bradepande 30 x 40 cm og bag på midterste rille ved 200 °C i 20 minutter.

  2. Smør, kokosmel, brun farin og mælk blandes i en gryde og smeltes sammen. Fordeles på den bagte drømmekage, der stilles i ovnen igen ved 225 °C i ca 5 minutter.