Opskrifter til storkøkken • Småkager
Fedtebrød
ca. 30 stk.
ingredienser
Dej
- 90 g hvedemel
- 70 g Dansukker Bagesukker
- 50 g kokosmel
- 100 g blødt smør
- 3 g hjortetakssalt
- Evt. 50 g chokoladeknapper
Glasur
- 150 g Dansukker Flormelis
Smagsvariant
- 20 g saft + skallen fra 1 lime, usprøjtet
- 20 g saft fra hindbær
- 20 g saft fra appelsin + skallen fra 1/2 appelsin, usprøjtet
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200°C.
Brug hænderne til at blande alle ingredienserne i en skål. Del dejen i to dele og rul dem ud til stænger. Læg stængerne med mellemrum på en bageplade beklædt med bagepapir.
Tryk dejen ud, så den er ca. 4-5 cm bred. Bag kagerne nederst i ovnen i ca. 10 minutter.
Lav glasuren imens. Rør alle ingredienserne sammen til glasur.
Fordel et jævnt lag glasur midt på kagerne, og skær stængerne med en skarp kniv. Tør kniven af imellem hver gang.