Fedtebrød
ca. 30 stk.

ingredienser

Dej

  • 90 g hvedemel
  • 70 g Dansukker Bagesukker
  • 50 g kokosmel
  • 100 g blødt smør
  • 3 g hjortetakssalt
  • Evt. 50 g chokoladeknapper

Glasur

  • 150 g Dansukker Flormelis

Smagsvariant

  • 20 g saft + skallen fra 1 lime, usprøjtet
  • 20 g saft fra hindbær
  • 20 g saft fra appelsin + skallen fra 1/2 appelsin, usprøjtet

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 200°C.

  2. Brug hænderne til at blande alle ingredienserne i en skål. Del dejen i to dele og rul dem ud til stænger. Læg stængerne med mellemrum på en bageplade beklædt med bagepapir.

  3. Tryk dejen ud, så den er ca. 4-5 cm bred. Bag kagerne nederst i ovnen i ca. 10 minutter.

  4. Lav glasuren imens. Rør alle ingredienserne sammen til glasur.

  5. Fordel et jævnt lag glasur midt på kagerne, og skær stængerne med en skarp kniv. Tør kniven af imellem hver gang.